Naturtrogna Konstväxter

Upptäck vårt omfattande utbud av högkvalitativa konstgjorda växter, perfekta för att addera en touch av grönska till ditt hem, kontor, eller vilket utrymme som helst som skulle kunna dra nytta av lite mer natur. Vårt sortiment inkluderar allt från charmiga små krukväxter till imponerande stora konstgjorda växte
Untitled_Project_39_52a22086-2a1e-43d8-9fe8-4e1679831edb
IMG_4939

Exotiska Krukväxter

IMG_4905

Skandinaviska Träd

IMG_4875

Palmer

IMG_5035

Fikus

IMG_4926

Olivträd

IMG_4932

Exotiska Träd

Hyr våra konstväxter till ditt kontor eller event

ecom-no-replace-ZTiogKaaDAbn-n-1

Hyr konstväxter till ditt kontor eller event

Nöjda kunder

Jag är otroligt nöjd med mitt köp från Plantart! Växterna överträffade verkligen mina förväntningar. Varje detalj är noga utformad för att ge en autentisk känsla av naturen, och jag älskar hur de lyfter upp mitt vardagsrum med en touch av lyx. Materialen som används är av högsta kvalitet, vilket gör att växterna ser och känns verkliga

Mattias

Fantastiska växter! Kvaliteten är imponerande, och de ser fantastiska ut i mitt vardagsrum. Smidig beställningsprocess och snabb leverans. Jag rekommenderar plantart starkt för dem som söker högkvalitativa, underhållsfria växter.

Fredrik

Jag är mycket imponerad av Plantart. Deras konstgjorda växter är inte bara estetiskt tilltalande utan också av exceptionell kvalitet. De ger mitt hem en känsla av elegans och harmoni. Tack för den snabba och professionella servicen. Ett femstjärnigt betyg är definitivt välförtjänt!

maria

Untitled_Project_16

Vanliga Frågor

Vad är PlantArt?

vi bjuder in dig till en exklusiv värld av konstgjorda växter med fokus på lyx och elegans. Våra växter är omsorgsfullt utvald för att skapa en fantastisk känsla av skönhet och stil. Vi strävar efter att förena visuell njutning med en enastående användarupplevelse, och våra konstgjorda växter är inget undantag.

Priser

Vi är stolta över att erbjuda de bästa priserna på marknaden för våra högkvalitativa konstgjorda växter. Vi uppmanar dig att jämföra priser och se själv. Kvalitet behöver inte vara dyrt – hos oss får du det bästa värdet för varje krona. Gör en prisjämförelse och låt våra oslagbara priser tala för sig själva! 
Om du hittar samma produkt till ett lägre pris hos en annan auktoriserad återförsäljare, matchar vi det priset. 

Hör av dig!

Jag är företagskund

Om du är företagskund och intresserad av våra produkter, vänligen kontakta oss via e-post. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina behov och svara på eventuella frågor du har. Skicka bara ett meddelande till oss, och vi kommer att ta hand om dig från där.

Hör av dig till oss!

Vad är skillanden på konstväxter och plastväxter?

Skillnaden mellan plastväxter och konstväxter ligger främst i kvaliteten och realismen. Konstväxter är utformade för att efterlikna riktiga växter så nära som möjligt, både till utseende och känsla, vilket ger en mer naturtrogen och estetiskt tilltalande upplevelse. Plastväxter kan ibland se onaturliga ut och kännas billigare. Våra konstväxter är av högsta kvalitet för att skapa en inbjudande och livlig miljö.

Läs mer här!
Fick du inte svar på din fråga? 
Hör av dig till oss direkt!

Veckans Växt

Yuccapalmen - En tropisk skönhet för alla hem

The Yucca Palm - A tropical beauty for every home

Plant of the week Liven up your home with an artificial Yucca...

Håll dig uppdaterad!

Få uppdateringar och erbjudanden genom vårat nyhetsbrev